Fustanet e ëndrrave për mbrëmjet e mëdha

19/05/2017 00:00

Të gjatë, të çmuar të shndritshëm. Janë veshjet e mbrëmjes, që janë në koleksionet e të gjithë stilistëve.

Për ata që nuk kanë problem buxheti ndoshta, edhe mund t’i blejnë ose t’i dhurojnë. Për të gjithë janë ikonat nga kush të frymëzohesh për të pasur stilin tënd, apo për të krijuar ide nëse keni një buxhet të ulët.

Ashtu siç e dëshiron dhe stina e nxehtë, nuk ka vetëm ngjyrë të zezë. Ka mjaft propozime ngjyrash. E kuqa propozohet nga Gucci dhe Bottega Veneta, ndërsa Blugirls dhe Luisa Beccaria propozon pastelin.

Duke qënë se në mbrëmje duhet të shkëlqeni, mund të guxoni dhe me metalin, siç e propozon për shembull Angelo Marani dhe Aquilano Raimondi, apo për detaje të çmuara e dekorime edhe të rëndësishme si Cavalli.

Shkëlqejnë edhe dantellat, një tjetër risi e modës 2017. Shihni fotogalerinë për të krijuar një ide tuajën nga veshjet e mbrëmjes më në modë.

FOTO GALERI
1/15
Alberta Ferretti

Top Channel