Këmishat elegante, llojet shik për pranverën

15/03/2017 00:00

Për këtë pranverë këmishat elegante bëhen një aleat i pazëvendësueshëm për të ndërtuar një pamje sa më shik. Mes shumë modelve është gjithnjë zgjedhje qoftë për një martesë apo në organizimin e një ceremonie.

I kombinueshëm me fund apo me pantallona, të japin një pamje të sofistikuar që nuk të zhgënjen kurrë.

Në qarkullim janë një sërë modelesh të mrekullueshme, prej pambuku, mëndafshi, dantelle apo shifoni.

Detajet që bëjnë dallimin? Harqet, palat, frudat, kopsat si bizhu dhe dekorimet e ndryshme që nuk mungojnë në modelet e reja të stinës. Shfletoni galerinë për të parë ato që ju pëlqejnë.

FOTO GALERI
2/18
Bottega Veneta

Top Channel