Mokasinë, protagonistet e pranverës

23/01/2017 00:00

Nga stili preppy dhe detajet pak a shumë të sofistikuara, mokasinet janë tendenca e universit. Arsyeja? Dizajni i tyre nuk njeh modë, është një model për tu veshur në çfarëdolloj rasti.

Qoftë me xhinse dhe një bluzë të madhe, apo me një fund të ngushtë klasik, apo me çfarëdo tjetër, çlironi fantazinë duke veshur për çdo rast mokasinet.

Nëse po kërkoni frymëzim për sezonin e ardhshëm, shfletoni galerinë për të zbuluar tendencat e pranverës 2017.

FOTO GALERI
1/13
Bottega veneta

Top Channel