Fustanet e nusërisë, tendencat e 2017

20/01/2017 00:00

Linjat sirenë që përfundojnë në fund të këmbëve, funde të mëdha tyli si princeshë, dhe vello super të gjata. Dhe një ton dantelle që të jep transparencë dhe joshje.

Nuk mungojnë edhe linjat e pastra, pëlhurat e qeta dhe shkurtimet thelbësore, megjithatë duke mos hequr dorë nga frymëzimi romantik. Fustanet e nusërisë për 2017 janë të çmuar, të çuditshme dhe të transmetojnë dëshirën për të qënë në qendër të vëmendjes në një ditë vërtetë të veçantë.

FOTO GALERI
1/10
Carolina Herrera

Top Channel