Portofolët elegantë për Krishtlindje

22/12/2016 00:00

Të shndritshëm, të pasura me ngjyra dhe detaje të çmuara. Portofolët e dimrit kanë nuanca të theksuara dhe mjaft të dukshme, si shkëlqimi metalik ku shpërthen fantazia e frymëzuar nga arti ekzoktik, egjipitian apo kafshët.

Të çuditshme por edhe të duhurat për të kompletuar lukun tuaj për Krishtlindje dhe Vitin e Ri. Shihni modelet për këtë stinë për tu kombinuar sa më bukur.

Me ngjyra
Rozë antike si Knot i Bottega Veneta me lëkurë gjarpri, simbol i elegancës dhe rafinimit. Jeshile e ujshme është nuanca e zgjedhur nga Valentino për Rockstud me lëkurë të çmuar. Lejla si Celeste e Jimmy Choo me kashmir të shtrenjtë dhe e zbukuar me kristale.

Metal
Të shndritshëm dhe të kombinueshëm. Edie Parker i vendos cica portofolit në formë kuadrati. Falabella e Stella Mc Cartney me ngjyrë nudevishet me një mantel kristalesh. Ndërsa Dolce and Gabbana ka mjaft kristale të shndritshme në portofolin e sdaj Dolce Box, duke krijuar modele floreale.

Fantazi
Njësoj si vepra arti. Givenchy frymëzohet nga kultura egjiptiane për stampimet e saj shumëngjyrëshe. Yjet triumfojnë në portofolin e Guçi ku kristalet formojnë hënën dhe yjet të shndritshme. Ndërsa Proenza Schouler guxon me motivet gjeometrike.

FOTO GALERI
1/9
Valentino

Top Channel