Fotot që çdo çift do t’i donte në album

09/12/2016 00:00

Kurorëzimi i martesës mbart emocione dhe momente që çdokush do të donte t’i mbante mend gjatë.

Fotot janë besniket e çifteve për të mos lënë në harresë ditën magjike të dasmës, por të jenë prova më e mirë e lumturisë dhe madhështisë së asaj dite. Gjithmonë e më shumë çiftet po përpiqen të krijojnë foto sa më origjinale, duke sjellë nga viti në vit foto akoma dhe më të bukura.

Të shumta kanë qenë dhe fotot e shkrepura gjatë 2015, por më poshtë janë përzgjedhur 8 prej tyre të cilësuara si më të bukurat e vitit. E kush nuk do donte t’i kishte në albumin martesor!

Fotot janë përzgjedhur nga “Junebug Weddings”, ku në garë ishin me mijëra të tilla nga 45 shtete të ndryshme.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel