Bluzat e Krishtlindjeve për këtë vit

08/12/2016 00:00

Vetëm një lloj veshje nuk njeh tendencë dhe që kthehet në vend të parë gjatë kësaj periudhë të vitit dhe bëhet fjalë për bluzat e Krishtlindjeve. Po, të ngrohta me dekore, stampime dhe ngjyrat tipike të kësaj periudhe.

Nëse pyesni veten se pse duhet të bleni një të tillë, përgjigja është shumë e thjeshtë: Do ua lehtësojnë ditën.

Dhe për këtë vit propozimet janë të shumta, por zgjedhja është e juaja. Shfletoni galerinë!

FOTO GALERI
1/12

Top Channel