Aksidenti, ndalohen inxhinieri dhe përgjegjësi i firmës

28/11/2016 00:00

Policia e Vlorës, në lidhje me aksidentin me pasojë humbjen e jetës së një shtetasi ditën e shtunë, ka bërë të mundur ndalimin e dy punonjësve të firmës që kryente punimet në rrugën Skelë-Ujë i ftohtë.

Bëhet fjalë për shtetasit Ilirian Tahmazi, me detyrë Përgjegjes i Sigurimit Teknik dhe Tomorr Cena, me detyrë Inxhinier Zbatues i Projektit.

Nga hetimet e kryera në bashkëpunim me Prokurorinë, policia i ka ndaluar këta persona për shkelje të rregullave të mbrojtjes në punë.

Vazhdojnë hetimet për dokumentimin e plotë ligjor të ngjarjes si dhe për zbulimin e shkaqeve dhe rrethanave të aksidentit.

Top Channel