Drogë në burgun e Shënkollit, përmes pëllumbave

18/08/2016 00:00

Kishte ndodhur edhe më parë, por kurrë në Shqipëri që një kafshë apo shpend të përdorej për të futur ilegalisht lëndën narkotike në burg.

Rasti i parë për Shqipërinë shënohet në burgun e Shën Kollit, në Lezhë, ku droga futet edhe me pëllumba.

Burime nga policia bëjnë me dije se kanë kapur një pëllumb ‘trafikant’ që mbante në qafë 3 qese të vogla me rreth 30-4 gramë lëndë narkotike.

Policia dhe SHKB kanë nisur menjëherë hetimet lidhur me këtë rast.

Top Channel