Rihanna ‘u heq’ telefonat fansave

25/06/2016 00:00

Rihanna zhvendosi turin e saj të radhës muzikor në Londër, ku performoi përpara fansave hitet e saj.

Dhe Riri është nga ato që di si të tërheqë vëmendjen. Këngëtarja në një moment ndaloi muzikën dhe u kërkoi të gjithë të pranishmëve në “Ëembley” që të fusnin në xhep telefonat e tyre.

“Nuk dua që të shkruani mesazh, asnjë mesazh. As të dashurit, të dashurës apo mamasë tuaj. Telefonat mund t’i mbani vetëm nëse me ta po më filmoni mua”, iu drejtua ajo turmës.

Dhe kur Rihanna flet, të tjerët dëgjojnë!!!

Top Channel