Kanosi një femër, arrestohet gardisti

18/03/2016 08:10

Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA) pranë Ministrisë së Brendshme ka arrestuar në mesnatë një efektiv të Gardës së Republikës.

Gardisti Florjan Isaku u ndalua për veprën penale të “kanosjes” dhe “përndjekjes” në mënyrë të vazhdueshme të shtetases E.R. nga Tirana.

Isaku ishte efektiv i rolit bazë në Gardë, me detyrë trup shërbimi.

Top Channel