Xhaçka: Fëmijët dhe gratë, në fokus të reformës në drejtësi

29/12/2015 00:00

Deputetet e Partisë Socialiste shprehën gatishmërinë e tyre që gratë dhe fëmijët të jenë fokusi i reformës në drejtësi.

Deputetet e Partisë Socialiste shprehën gatishmërinë e tyre që gratë dhe fëmijët të jenë fokusi i reformës në drejtësi.

Duke folur para mediave, Olta Xhaçka, Klodiana Spahiu dhe Vasilika Hysi thanë se do të inkurajojnë grupin e ekspertëve të kenë parasyh me interes të lartë gratë dhe fëmiëjt.

“Do inkurajojmë nismat e grave deputete për nisma ligjore me qëllim respektimin më të mirë të të drejtave të grave e fëmijëve në kuadër të reformës në drejtësi dhe pa dyshim përtej nxitjes së punësimit rritja e përfaqësimit të grave në administratë e kryesisht në Parlament, Parlamentin e ardhshëm, qëllim që ne do ta mbështesim fuqimisht”, tha Xhaçka.

Top Channel