Aksioni kundër vjedhjes së energjisë, 10 arrestime

05/10/2015 08:50

Policia e Shtetit ka publikuar rezultatet e javës së shkuar përsa i përket aksionit për vjedhjen e energjisë elektrike.

Në bashkëpunim me OSHEE-në, janë kryer kontrolle në 4243 raste dhe janë evidentuar 23 raste të vjedhjes së energjisë.

Policia njoftoi se janë arrestuar 10 persona, ndërsa 10 të tjerë janë shpallur në kërkim.

Top Channel