Asgjësohen 2342 rrënjë kanabis në Shkodër dhe Malësi të Madhe

06/08/2015 00:00

Nga operacionet antikanabis në Shkodër dhe Malësi të Madhe gjatë ditës së mërkurë, policia ka njoftuar se janë asgjësuar 2342 bimë narkotike.

Në vendin e quajtur Mellagë, në fshatin Kroni i Madh të Shkodrës, janë gjetur dhe asgjësuar 7 parcela me 1047 rrënjë kanabis; në vendin e quajtur Kroni i Kuq, në fshatin Barcoll të Shkodrës janë gjetur dhe asgjësuar 12 parcela  me 813 rrënjë kanabis; në fshatin Mes Mysylim të Shkodrës janë gjetur dhe asgjësuar 2 parcela me 120 rrënjë kanabis; në vendin e quajtur Bjeshkët e Dragonit, në fshatin Xhaj të Malësisë së Madhe, janë gjetur dhe asgjësuar 2 parcela me 362 rrënjë bimë kanabis.

Policia po punon për identifikimin dhe kapjen e autorëve.

Top Channel