Mënyra më e mirë për t’u verbuar: shikoni video nga ora juaj

03/07/2015 00:00

Tashmë është e mundur të shikohen video në Youtube edhe nga ora e dorës.

“Orët e zgjuara” nuk janë për të parë video, por dikush ka menduar që ia vlen të verbohesh duke parë video të ndryshme në ekran të vogël dhe për këtë arsye ka krijuar AppFour.

Ky aplikacion i ri për video ju lejon që të hyni në Youtube me anë të orës, njësoj siç veprohet me celularin.

AppFour ju lejon edhe të dëgjoni videon e zgjedhur përmes kufjeve.

Top Channel