Durrës, përurohet rruga e re, Dako: Rikualifikim gjithë Kodrës së Vilës

23/05/2015 00:00

Zona simbol e Durrësit, ajo që njihet nga durrsakët si “Vila e Zogut”, po rikthehet në identitet për shkak të projekteve infrastrukturore që kanë nisur të realizohen aty.

Banorët e kësaj zone do të kenë në shërbim të tyre një rrugë sa bashkëkohor,e aq edhe turistike.

“Në katër vitet e ardhshme do të vazhdojmë të rikualifikojmë këtë park, këtë “Kodër Vilë”, duke e mirëmbajtur dhe duke hapur hapësira të tjera në dobi dhe në shërbim të qytetarëve”- deklaroi kandidati Dako.

Top Channel