Didi-Bajraktari, ballafaqim në prokurori për çështjen “Frroku”

20/05/2015 00:00

Ditën e mërkurë, në Prokurorinë e Përgjithshme janë ballafaquar ish-drejtori i Policisë së Shtetit, Artan Didi, dhe ish-shefi i Interpol Tiranës, Artan Bajraktari.

Ballafaqimi është bërë në lidhje me kërkesën e Belgjikës për ekstradimin e deputetit Mark Frroku.

Didi ka deklaruar më parë se, ai për herë të parë me këtë kërkesë është njohur më 27 mars, pasi ia kishte përcjellë Zyra e Interpol Tiranës dhe më pas ia ka adresuar Prokurorisë së Përgjithshme.

Top Channel