Istog, përurohet Xhamia e Mehmet Akif Ersoj

07/05/2015 00:00

Në Shushicë të Istogut inaugurohet Xhamia e Mehmet Akif Ersoj. Nëpërmjet një videokonference, ceremonia do të përshëndetet edhe nga Presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan.

Kjo xhami është ndërtuar në vitin 1861 dhe u dogj gjatë luftës në Kosovë, më 4 prill të 1999. Së fundi, ajo u restaurua nga Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim.

Top Channel