PD: Rama e Meta, dy standarde për deputetët

27/03/2015 00:00

Partia Demokratike akuzoi Kryeministrin Rama dhe Kryeparlamentarin Meta
se po mbrojnë mikun e tyre deputet, Koço Kokëdhima nga dalja perpara
Keshillit te Mandateve.

Sipas opozitës, po veprohet me dy standarde, sepse për dy deputetët e shpallur armiq u zbatuan procedura urgjente, ndërsa per deputetin qe e kane ende mik, po verehet zvarritje.

Nenkryetari demokrat i Parlamentit Edmond Spaho tha se Koço Kokedhima eshte kapur ne flagrance duke perfituar fonde shteterore ne 150 raste dhe per kete arsye atij duhet t’i hiqet mandati i deputetit. Opozita e ka depozituar kerkesen prej tre javesh, por ende nuk eshte zhvilluar snje mbledhje per kete qellim. Pas kesaj deklarate Kuvendi reagoi, duke thene se nuk ka mbajtur standard te dyfishte dhe se kryetari i Kuvendit ia ka percjelle Keshillit qe ai drejton kerkesen e opozites.

Kuvendi thote se çeshtja do te shqyrtohet ne 6 prill dhe se nuk eshte shqyrtuar deri tani per pamundesi objektive per t’u paraqitur nga deputeti dhe avokati i tij.

Top Channel