Rama në “Facebook” për mbledhjen e dy qeverive: Ditë shumë e rëndësishme

23/03/2015 00:00

Kryeministri Edi Rama shkruajti në rrjetin social “Facebook” në lidhje me mbledhjen e dy qeverive, atë të Shqipërisë dhe të Kosovës, e cila do të zhvillohet sot në Pallatin e Kongreseve, në Tiranë.

Kryeministri Rama e vlerësoi mbledhjen e së hënës si shumë të rëndësishme.

“Ditë shumë e rëndësishme për të vendosur të hedhim hapa të tjerë përbashkues në mbledhjen e dy qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës”, shkruan Kryeministri Rama në “Facebook”.

Top Channel