Leskaj zv/presidente e asamblesë së KiE-së

26/01/2015 00:00

Deputetetja e Partisë Socialiste, por edhe kryetarja e delegacionit për
Shqipërinë në Këshillin e Europës, Vali Leskaj është zgjedhur në
Strasburg, si zëvendespresidente e Asamblese Kombetare të Këshillit të
Europës. 

Shqiperia eshte  nje vend nen monitorimin e Keshillit te Europes, dhe perzgjedhja e zonjes Leskaj ne kete pozicion i jep mundesi Shqiperise per nje advokaci me pozitive, edhe pse vendi yne eshte i nenperfaqesuar ne institucionet nderkombetare.  

Keshilli i Europes, perbehet nga 642 deputetet te cilet vine nga 46 vende te Europes.  

Top Channel