Fier, përmbytet një shkollë në periferi, nxënësit pa mësim

02/12/2014 00:00

Rreth 200 nxënës në një shkollë në periferi të qytetit të Fierit nuk
zhvilluan procesin mësimor si pasojë e përmbytjes së oborrit të
shkollës.

Mengjesin e të martes, oborri i shkolles “Jani Bocova” ne lagjen Afrim i Ri ishte permbytur nga reshjet e shumta qe rane gjate gjithe nates.

Sipas drejtuesve te shkolles, permbytja e oboorrit eshte shkaktuar si pasoje e bllokimit te kanaleve kullues nga banoret e lagjes. Nxenesit e kishin te pamundur futjen ne ambientet e shkolles. Si pasoje e reshjeve te shumta, permbytje ka patur edhe ne lagjen “Sheq i Vogel” dhe ne fshatrat Mbrostar e Rreth-Libofshe.

Top Channel