Gjirokastër, Bime tregon projektin

08/11/2014 00:00

Pas akuzave të Partisë Demokratike, kryebashkiaku Flamur Bime ka treguar se çfarë është projekti i Bashkisë së Gjirokastrës, që po prek sipërfaqe të tëra toke në qytet.

“Ka filluar një projekt prej 3 milionë lekë të reja, që ka të bëjë me zhvillimin e kësaj zone. Fillimisht është asfaltimi dhe ujërat e zeza, pastaj zhvillimi i mëtejshëm. Hapësirat mes pallateve do të rikonceptohen pasi në tërësi janë 600 metra katrorë”, deklaroi Bime.

Top Channel