Obama, puthja dhe i dashuri…

22/10/2014 00:00

Si President i Shteteve të Bashkuara është normale që në çdo dalje publike të takohesh me njerëzit, aq më tepër kur bëhet fjalë për votues.

Presidenti Obama u përfshi në një situatë të sikletëshme gjatë në një qendër votimi në Çikago. Shefi i Shtëpisë së Bardhë ishte në kutinë e votimit me në krah një votuese femër, i dashuri i të cilës u përpoq të intimidojë presidentin duke i thënë: “Mos prek të dashurën time!”.

“Kërcënimi” i të dashurit ishte me shaka dhe si e tillë u mor edhe nga Obama i cili pasi u afrua dhe përqafoi të dashurën e tij i tha: “As që kisha ndërmend ta bëjë një gjë të tillë.”.

Top Channel