Sekti i dhunshëm i krishterë

16/08/2014 00:00

Në Kinë është përhapur me shqetësim një sekt i krishterë që ka dhunën si pjesë bazë të besimit.

Anëtarët e sektit të njohur si “Kisha e Zotit të Madhërishëm” ushtrojnë dhunë ndaj personave që refuzojnë t’u bashkohen sektit të tyre.

Në një rast të tillë një grua u rrah për vdekje nga një anëtar i këtij sekti. E gjithë skena është filmuar nga një person në vendin e ngjarjes dhe në pamje duken dy gra të tjera që ulërasin: ajo është një demon! Vrite!

Autori i vrasjes makabre është arrestuar nga autoritetet, por në dëshminë e tij nga qelia ai nuk shfaqi pendim duke justifikuar krimin e tij me faktin se personi që refuzoi t’i bashkohej sektit të tij ishte një demone.

“Ishte një demon dhe ne duhej ta shkatërronim atë”, tha ai në dëshminë e tij.

Autoritetet kineze njoftuan se kanë nisur punën për identifikimin e anëtarëve të tjerë të këtij sekti për të shmangur ngjarjet të ngjashme në të ardhmen.

Top Channel