“Jam më e bukura nga të gjitha”

09/08/2014 00:00

Julia Roberts ka deklaruar se kur ka qenë e re mërzitej nga fakti se kurrë nuk zgjidhej si aktorja më e bukur me një bikini veshur.

Në një intervistë për revistën ‘InStyle’, 46-vjeçarja tha: “Kur isha e re mendoja se isha më e bukura nga të gjitha dhe më vinte inat me Halle Berry-n që gjithmonë konsiderohej si trupi më i mirë.”

“Gjithsesi, mendoj se është më mirë kështu pasi imazhi i trupit perfekt nuk më ka përndjekur asnjëherë dhe nuk kam pasur këtë lloj presioni”, shtoi aktorja e famshme.

Top Channel