SHBA, shqetësim për emigracionin

07/08/2014 00:00

Sipas një sondazhi të “Reuters”, amerikanët janë thellësisht të shqetësuar se imigracioni i paligjshëm po kërcënon kulturën e vendit dhe të ekonomisë.

Shtatëdhjetë përqind e amerikanëve, duke përfshirë edhe 86 përqind të republikanëve, besojnë se emigrantët pa dokumente kërcënojë besimet tradicionale amerikane dhe zakonet e tyre.

Por, sipas Shtëpisë së Bardhë dhe Dhomës amerikane të Tregtisë, emigracioni sjell përfitime në ekonominë e tyre.

Top Channel