Papa Francesku, “Qytetar Nderi” i Tiranës

23/07/2014 00:00

Këshilli Bashkiak i Tiranës ka vendosur në mënyrë unanime pasditen e së mërkurës lëvrimin e një fondi prej 3.3 milionë dollarësh për restaurimin e sheshit “Nënë Tereza”, në prag të vizitës së Papa Françeskut më 21 shtator.

Në këtë shesh, Papa Françesku i Parë prtitet të mbajë dhe meshën e shenjtë.

Po ashtu me votë unanime, Këshilli Bashkiak i kryeqytetit vendosi dhënien e titullit “Qytatar i Nderit” për atin e shenjtë gjatë vizitës që ai do të zhvillojë në vendin tonë.

Top Channel