Qindra forca të ushtrisë janë angazhuar të shtunën në një aksion në mbështetje të pushtetit vendor për pastrimin e zonave të ndotura përgjatë Bregdetit.

Agjencia Kombëtare e Bregdetit bëri apel tek qytetarët për të mos ndotur zonat turistike gjatë sezonit, si dhe tek pushteti vendor për të mos hedhur mbetjet në shtretërit e lumenjëve.

Top Channel