Të rinjtë në politikë e vendimmarrje

17/05/2014 00:00

Partia Socialiste përmes të rinjëve të saj ka ndërtuar një dokument me propozime dhe ide të mbledhura në të gjithë vendin e që do të quhet “Strategjia e Rinisë”.

Idetë janë shpalosur të shtunën në Tiranë gjatë konferencës së rinisë ku ka marrë pjesë edhe Ministri i Mirëqënies Sociale, Erjon Veliaj.

Ai theksoi se është hera e parë që ndërmerret një nismë e tillë e që bëhet nga vetë të rinjtë të cilët japin mendimet e tyre për mënyrën se si duhet të investohet në arsim, punësim e më gjerë.

Kjo është një mënyrë për të përfshirë në vendimarrje edhe të rinjtë të cilët sic ka pohuar zoti Veliaj, deri më sot ishin lënë menjanë.

Top Channel