Një alarm për bombë në ambasadën britanike vuri në veprim forcat e
policisë së Tiranës, të cilat e rrethuan godinën për më shumë se 1 orë.

Per te paktën 30 minuta forcat policore dhe ato xheniere kane kontrolluar çdo cep te rrugeve që kryqezohen me godinen angleze.

Pas nje kontrolli te imtesishem rezultoi se alamri ishte fals. Me heret rreth ores 12.15 minuta ne sallen operative, u regjistrua një telefonate, e cila kercenonte se kishte vene ne afersi te ambasades britanike ne Tirane, nje sasi eksplozivi gati per shperthim.

Policia eshte duke hetuar per te gjetur autoret e telefonates se rreme.

Top Channel