Elbasan, arrestohet familja për drogë

13/01/2014 00:00

Policia e Elbasanit arrestoi tre persona, një grua dhe dy fëmijët e saj
me akuzën e prodhimit dhe trafikimit të lëndëve narkotike.

Ne fillim eshte kapur shtetasi Arjan Balliu 22 vjeç qe tregtonte hashash. Gjate kontrollit ne banese jane gjetur ne cilesine e proves 15 doza te lendes narkotike dhe me pas eshte arrestuar edhe nena e tij 44 vjeç dhe e motra 18 vjeç per shkak se kane kundershtuar me force policine, ndersa kishin ndjeni per drogen qe 22-vjeçari tregtonte.

Top Channel