Shkatërrimi i kompleksit, mjete të reja për procesin

16/12/2013 00:00

Ka vazhduar edhe diten e sotme puna për rrëzimin e njërës prej godinave të kompleksit Jon.

Që prej ditës së diel mjetet e tonazhit te rende te INUK-ut fadromat edhe skrepat kanë vazhduar punën për rrëzimin e godinës të hënën INUK, përveç buldozereve ka futur në punë edhe nje mjet te ri qe sherben per prerjen e kolonave prej betoni te nderteses.

Nderkohe rruga qe kalon prane kesaj ndertese vijon te jete e bllokuar. Sipas specialisteve te INUK të hënën ndertesa pritet te rrezohet teresisht pasi gershera po pret kollonat mbajtese. Me pas do te behet dhe pastrimi i zones nga mbetjet inerte dhe hapjen e rruges kryesore.

Top Channel