Bulevardi i Tiranës, Basha: 15 kompani në garë

15/06/2013 00:00

Pas përurimit të rrugës ’28 Nëntori’, ku ndodhet Kulla e Sahatit dhe
xhamia e Et’hem Beut, me një investim prej 26 milionë eurosh, kreu i
Bashkise Lulzim Basha tha se një tjetër projekt i rëndësishëm i pritet
te finalizohet.

Jane të paktën 15 kompani ndërkombëtare dhe shqiptare që janë interesuar për të qenë pjese per ndertimin e bulevardit te ri, por edhe te lumit te Tiranes.

Gjate javes se ardhshme do te kryhet shortlistimi i tyre dhe pas nje muaji ata do te sjellin faturen financiare per permbylljen e ketij projekti te rendesishem.

Top Channel