17 maji, eshte dita kunder homofobise ne te gjithe boten. Perfaqesuesit e
Ambasades Pink dhe LGTB,  te vendosur prane sheshit ‘Vellezerit Frasheri’
kane bere apel per respektimin e te drejtave te ketij komuniteti, i
cili kete vit ka si moto luften kunder virusit të homofobisë në internet
por edhe ne mediat sociale!

“Komuniteti LGTB nuk kërkon asgjë tjetër vecse të dashurojë, të jetë i dashyryar dhe të jetojë jetën e vet në mirëqënie si gjithë pjesa tjetër e shoqërisë”, thotë Altin Hazizaj, përfaqësues i ambasadës Pink.

Ne kete panair diversiteteti, ku ishin te pranishem perfaqesues te Ministrise se Punes, te Komisionit kunder Diskriminimit dhe Avokatit te Popullit eshte eskpozuar edhe trekendeshi Pink, simbol i levizjes LGTB.

Top Channel