Inspektime për vetëvarjen në komisariat

11/04/2013 00:00

Shërbimi i Kontrollit të Brendshem dhe institucioni i Avokatit të
Popullit kanë nisur inspektimet përkatëse në lidhje me vetëvrasjen e një
57-vjeçari mëngjesin e së enjtes.

Reth ores 5.00 te mengjesit Ndue Kolthi 58-vjeçar u gjet i vetvarur me rripin e tij te pantallonave ne nje nga dhomat e shoqerimit te komisariatit numer tre. Kolthi ishte gjetur nga grupi i gatshem ne gjendje te pire ne rruge me nje pistolete ne dore, e cila me pas rezultoi te ishte loder.

Duke qene se ishte i punesuar si polic privat Kolthi u shoqerua nga policet ne komisariat pasi kishte marre ne spital ndihme mjekesore per shkak te pijes. Ai eshte future ne nje nga dhomat e shoqerimit pa ju hequr rripi i pantallonave, nje kusht ky ne baze te ligjit per shoqerimet e shtetasve. Per kete arsye SHKB dhe Avokati i Popullit kane nisur hetimet.

Top Channel