Ilir Meta ka ftuar qytetarët të votojnë LSI-në në zgjedhjet e 23 qershorit, duke e konsideruar forcën politike që ai drejton si “e mesmja e artë” mes dy forcave më të mëdha politike në vend.

Meta bëri këtë cilësim në takim me banorë të Poliçanit, pasi nënvizoi nevojën për stabilitet politik dhe ekonomik në vend.

“Duhet gjetur një e mesme e artë midis këtyre të dyjave dhe e mesmja e artë është LSI-ja. LSI-ja është ajo që do të përcaktojë akoma më shumë qeverisjen e ardhshme të vendit dhe kjo është pozitive sepse LSI është forcë politike me këmbë në tokë, ndaj cdo votë për LSI-në është një investim i sigurtë që bën cdo qytetar i Poliçanit dhe gjithë Shqipërisë. Jo vetëm kaq, por përmes fuqizimit të LSI-së do të normalizohet parlamenti dhe do të përmirësohet klima politike në vend sepse LSI ka filozofinë e bashkëpunimit dhe jo të konfliktit”, deklaroi Meta.

Top Channel