Vendet vakante, Nishani takim me krerët e partive

12/03/2013 00:00

Presidenti i Republikes Bujar Nishani do të thërrasë në takime të
veçanta të gjithë krerët e partive parlamentare për t’u konsultuar siç
thuhet në njoftimin për shtyp për plotësimin e vendeve vakante që do të
krijohen në Gjykatën e Larte dhe ate Kushtetuese.

Kreu i shtetit do te diskutoje mbi kriteret dhe performancen qe duhet te kete anëtari i ri i Gjykates se Larte dhe anëtaret e ardhshem te Gjykates Kushtetuese thuhet me tej ne njoftim.

Keto takime do te zhvillohet diten e hene ne date 18 mars dhe jane ftuar per te marre pjese te gjithe kryetaret e grupeve te partive parlamentare.  

Top Channel