Policia e Kukësit i kishte sekuestruar shtetasit Esat Halilaj një armë
gjahu dhe kishte arrestuar poseduesin e saj me akuzën e armëmbatjes pa
leje.

Por i ndaluari ka nisur nje çeshtje gjyqesore dhe gjykata i ka dhene te drejte. Pas fitimit te pafajesise ai ka kerkuar rikthimin e armes qe e kishte me leje, por pergjigjja ne polici eshte se arma e gjahut eshte zhdukur.

Sipas burimeve pranë Drejtorisë së Policisë së Qarkut të Kukësit bëjnë të ditur se ngjarja ka vënë në lëvizje drejtuesit e institucionit pasi zhdukja e një arme në ambjentet e policisë përbën vepër penale.

Top Channel