Reçipetat më të “çmendura” në botë

04/06/2012 00:00

Në Japoni është mbajtur ‘Triumph Inspiration Award’, një kompeticion i modës japoneze që do të ketë finalen e madhe në Shanghai.

Këtu do ju prezantojmë modelet absurde që janë prezantuar në Tokio.

Ja modeli i ekzagjeruar me emrin ‘DNA’

Ky model quhet “Ëngjëj dhe Djaj”

Kjo modele sfilon me helmetën tradicionale japoneze

Ja të brendshmet kuqezi që quhen “Dragoi dhe Flutura”

Top Channel