Ulja e temperaturave në disa zona ne verilindje te vendit kane sjelle
edhe reshje e dëborës. Ne zonat e thella malore te qarkut te Dibres
malet jane zbardhur nga debora e rene rishtas ne keto dite.

Nderkohe reshjet e shiut kane shkaktuar veshtiresi shume te medha ne qarkullimin e mjeteve ne akset nacionale dhe rurale veçanërisht ne rruget e vjetra, ku kanalizimet anesore te rrugeve nuk egzistojne me. Ujërat kane hedhur mbi rruge gure qe pengojne levizjen.

Top Channel