Aleanca Kuq e Zi, protestë përpara ambasadës serbe

12/05/2012 00:00

Aktivistë të Aleancës Kuq e Zi bashkë me studentë të ardhur nga Kosova
kanë protestuar përpara ambasadës serbe në Tiranë, ndaj situatës së
tensionuar në Luginën e Preshevës.

Myslym Pasha, sekretar i Përgjithshëm i Alenacës Kuq e Zi tha se shqiptarët e Luginës së Preshëvës nuk duhet të ndjehen të vetmuar, të izoluar dhe të nëpërkëmbur nga Serbia pasi me zemrat e tyre rrahim miliona zemra të tjera shqiptarësh.

Kësaj proteste i është bashkuar e kryetari bashkisë së Preshevës Ragmi Mustafa.

Top Channel