Në Qendrën e Informimit të Bashkimit Europian këtu në Tiranë, është shfaqur premiera e dokumentarit “Buxheti i qytetarëve, qyteti i qytetarëve”.

Grupi që e ka realizuar, synon që nëpërmjet këtij dokumentari të nxisë transparencën në marrëdhëniet mes pushteteve dhe me qytetarët. (shih videon)

Top Channel