Odeta Male, drejtoreshë e Revistës ‘Elegance’ dhe ‘Orange Advertising’, para disa ditësh, në fund të shtatorit bëri një dasmë përrallore.

Bashkëshorti i saj është Alban Male, kompozitor dhe pianist tek orkestra e ‘E Diell’.

Këto janë disa nga pjesët më të bukura të kësaj dasme të mrekullueshme.

Top Channel