Brazil, vizita “speciale” për të burgosurit gay

05/07/2011 02:00

Të burgosurit homoseksualë në Brazil, të cilët kanë regjistruar emrin e partnerit, nga tani e tutje do të mund të vizitohen prej tyre brenda qelive.

Kjo është rregullorja e re e miratuar në të gjithë burgjet braziliane që u lejon të gjithë të burgosurve homoseksualë të takohen disa herë në muaj me partnerin ose partneren e tyre.

Rregulli i ri që lejon ciftet homoseksuale të takohen pas hekurave në të gjitha burgjet e Brazilit, aplikohej prej disa vitesh në dy shtete braziliane, përkatësisht në Rio dhe Pernambuco.

Top Channel