SHBA, dorëhiqet senatori nga Nevada

22/04/2011 09:55

Një senator republikan nga Nevada ka dhënë dorëheqjen pasi ka pranuar
përfshirjen e tij në një aferë seksuale me një ndihmëse të fushatës
elektorale.

John Ensing ka qenë nën hetim pas zbulimit se prindërit e tij të pasur kishin paguar ndihmësen dhe bashkëshortin e saj me 96 mijë dollarë.

Bashkëshorti i ndihmëses ishte pjesë e stafit të senatorit dhe pagesa kryhej në këmbim të favoreve seksuale dhe largimit të ciftit nga punësimi.

Ish-menaxheri i një prej kazinove të Las Vegasit ka mohuar të ketë shkelur ligjet ose rregullat e Senatit.

“Unë nuk do të vazhdoj të ekspozoj familjen time, zgjedhësit, dhe Senatin ndaj pjesëve të tjera të hetimit, procedurave të tejzgjatura, apo seancave dëgjimore”, tha senatori në një deklaratë.

Top Channel