Papa: Lutem për të krishterët në Irak

22/04/2011 17:15

Papa Benedikti XVI lutet çdo ditë për të krishterët e persekutuar në Irak dhe i inkurajon që të qendrojnë në vendin e tyre.

“Selia e Shenjtë do të bëjë gjithçka për pajtimin – është shprehur Papa, – duke ndihmuar qeverinë që të ribashkojë një shoqëri të ndarë”.

Papa lëshon më pas një apel që “të hiqet dorë nga dhuna, sepse është një mjet shkatërrues dhe të gjithë të drejtohen tek paqja”.

Top Channel