Klinton dënon dhunën në Siri

21/04/2011 11:20

Sekretarja Amerikane e Shtetit, Hilari Klinton, e ka dënuar dhunën në Siri.

Në një konferencë për shtyp, ajo theksoi se Shtetet e Bashkuara janë të shqetësuara për situatën në Homs, ku raportet e shumfishta sugjerojnë dhunë dhe viktima në mesin e civilëve dhe të personelit qeveritar.

Aktivistët në qytetin në pjesën qendrore të Sirisë, Homs, thonë se më se 20 protestues për demokraci, janë vrarë prej të hënës, nga ushtarët dhe forcat e tjera.

Top Channel