Exclusive, rrëfimi i torturave të Vainit

03/04/2011 15:30

Kalvari i përndjekjes, fshehja dhe frika për vite të tëra për eleminimin fizik.

Avdyl Loshaj thyen heshtjen 16 vjeçare dhe rrëfen për Top Channel nga Holanda ku ai jeton, rrëmbimin dhe torturat që pësoi në bazën e Vainit nga agjentët e SHIK-ut në vitin 1995 si dhe momentet kur ka parë të gjallë Remzi Hoxhën, biznesmenin shqiptaro-maqedonas të zhdukur prej asaj kohe.

Rrëfimi i plotë sonte në Exclusive në orën 20:05

Top Channel