Bode: Është luftuar evazioni

24/03/2011 13:10

Ministri i Financave, Ridvan Bode ka theksuar se evazioni fiskal është luftuar duke sjell si shembull tregun e naftës Virxhinia.

“U rregullua tregu i naftës Virxhinia. Nëse ju në 2004-n arritën të zhdoganonin 230 mijë tonë naftë importi, në 2010 janë zhdoganuar 480 mijë tonë naftë. Bëhet fjalë për një rritje dy herë e gjysmë më shumë. Qeveria ka nxjerrë nga thonjtë e naftës dhe kontrabandës 300 tonë naftë”, theksoi Bode.

Top Channel